Gnarkosi - Wakeskatesneaker 2.0

Gnarkosi LGRY (Men)
Gnarkosi LGRY (Men)
 • Gnarkosi LGRY (Men)
  Gnarkosi LGRY (Men)
  Gnarkosi LGRY (Men)
  Gnarkosi LGRY (Men)
 • Gnarkosi ALGB (Women)
  Gnarkosi ALGB (Women)
  Gnarkosi ALGB (Women)
  Gnarkosi ALGB (Women)

Capelle, 22 maart 2012 – Teva’s wakeskate- en waterschoen de Gnarkosi wordt dit jaar gloednieuw uit de kast getrokken met geheel andere kleuren. Deze sneaker is ontworpen in samenwerking met de professionele wakeskaters van Teva. Met vele innovaties en een eigentijds design is de Gnarkosi naast zijn hoogstaande performance ook erg fashionable.

Teva bezit door nauw contact met professionele sporters een grote schare aan informatie die linea recta wordt meegenomen in het productontwerp. Zo is in de Gnarkosi het Drain Frame systeem aangebracht, waardoor water met gemak uit de sneaker loopt. Ook de materialen waarmee de schoen is gemaakt absorberen geen water. Door al deze technieken droogt de sneaker snel op en voelt licht aan.

Voor wakeskaters is de grip op hun plank een belangrijke eigenschap aan een schoen. Teva’s Spider Original rubber zorgt voor een perfecte houvast en de vlakke zool biedt maximaal contact met elk soort oppervlakte. Een heel stabilizer houdt tenslotte de voeten op de juiste plaats in de schoen. Het relaxte design is ontworpen naar de maatstaven van de pro’s. Prima dus om de schoen dag in dag uit aan je voeten te trekken, wat je bestemming ook maar mag zijn.