Teva breidt haar bike collectie uit!

Hiermee verstevigd het merk zijn positie in action-outdoor

Cam
Cam
 • Cam
  Cam
  Cam
  Cam
 • The Links Mid
  The Links Mid
  The Links Mid
  The Links Mid
 • The Links
  The Links
  The Links
  The Links
 • Crank Mid
  Crank Mid
  Crank Mid
  Crank Mid
 • Joyride
  Joyride
  Joyride
  Joyride
 • Joyride Mid
  Joyride Mid
  Joyride Mid
  Joyride Mid
 • W Freewheel
  W Freewheel
  W Freewheel
  W Freewheel

Teva brengt komend najaar een spiksplinternieuwe collectie met stijlen die het gehele jaar draagbaar zijn. Na een wervelende introductie van Teva’s eerste freeride mountainbike schoen afgelopen zomer, de Links, is het tijd om deze collectie uit te breiden. Geïnspireerd door onze Teva team riders Jeff Lenosky (US), Cam McCaul (US), Kurt Sorge (CAN) en de zojuist gecontracteerde Sam Pilgrim (UK) biedt deze nieuwe collectie de optimale mix van bike performance en dagelijks gebruik met casual looks.  

Links Mid
Geïnspireerd door Teva’s freeride mountainbike atleten voldoet de nieuwe collectie zowel aan de eisen voor een freeride mountainbikeschoen, als voor dagelijks gebruik. De positieve feedback op de Links van zowel professionals als amateurs is ter harte genomen en leidt onder andere tot de Links Mid. Deze hoge variant van de Links geeft je de stevigheid en bescherming die je enkel nodig heeft tijdens een downhill. De schoenen beschikken over de herkenbare Teva Spider 365 rubberen zool die speciaal ontworpen is voor gebruik op de unieke ondergrond van een mountainbike pedaal. De schoen biedt extra bescherming van de bovenkant van de schoen door een rubberen grid en is volledig water afstotend door het revolutionaire Ion-mask™.

De ideale mix voor zowel tijdens als na de rit
De lovende eigenschappen van de Links zijn ook verwerkt in alle casual bikemodellen. Deze schoenen beschikken allemaal over een flat-pedal zool en perfect comfort, zodat ze er niet alleen stijlvol uitzien en lekker zitten, maar ook presteren op de fiets. Iedere ondergrond wordt getrotseerd met de vulc-styles Crank en de Crank Mid. De rijke leeruitvoeringen Joyride en Freewheel hebben net zoals de andere modellen de technologieën, maar zien er veel meer fashionable en casual uit voor alledaags gebruik.