Teva brengt kleur en innovatie terug in hiking

Hiermee verstevigd Teva zijn all year round karakter

Trail
Trail
 • Trail
  Trail
  Trail
  Trail
 • ReForge eVent
  ReForge eVent
  ReForge eVent
  ReForge eVent
 • SkyLake
  SkyLake
  SkyLake
  SkyLake

Je gaat op trip en je neemt mee? Juist, een paar goede schoenen! Teva brengt met zijn trail collectie kleur in de hike scene, naast de standaard bruine en zwarte hikeschoenen. De Reforge eVent® legt het fundament voor deze wintercollectie die vol zit met details en vernieuwend kleurgebruik.

Dat een flinke wandeling tijdens de city trip of een gedurfde hike niet per se suf hoeft te zijn, bewijst de aanvoerder van Teva’s trail collectie, de Reforge eVent®. De hikeschoen met het design voor de modieuze wandelaar met lef. De paden op en lanen in met een schoen aan de voeten vol details: een patroon van een spinnenweb vormt de basis van de schoen met daarnaast de opvallende kleurendetails die de finishing touch geven aan de Reforge eVent®. Kortom een hikeschoen om niet alleen mee te wandelen, maar ook om mee te showen in het bos, op de berg of tijdens de city trip (ik zou zelf de city trip eruit laten, dat bevestigt toch een beetje het gevoel van de oudere paren die samen op hun Teva’s de stad in gaan). Want de Reforge eVent® biedt met alle technische snufjes grip op elke ondergrond, waterdichtheid en een uitmuntend comfort.

Ook de Skylake voor de dames en de Raith voor de heren laten een ander beeld zien dan wat de er op dit moment verkrijgbaar is. Kleurrijke schoenen met alle technologieën die terug moeten komen in een goede wandelschoen. Comfortabel, waterdicht en van een hoge kwaliteit.

De multifunctionele MXT collectie
Met deze schoenen uit de MXT collectie introduceert Teva een nog completer assortiment wandelschoenen voor dames en heren. De collectie brengt looks, kwaliteit en comfort samen in één productaanbod met innovaties die haar tijd vooruit zijn. Zo ben je goed voorbereid op een pittige wandeltocht en om ’s-avonds gewoon even de hond uit te laten. De modellen beschikken over een zool met Shoc Pad™ voor extra demping en over een Spider365 rubber buitenzool die zijn steentje bijdraagt aan een comfortabele en stabiele stap met veel grip. Ook de platte middenvoet buitenzool zorgt voor maximale stabiliteit bij elke stap en het E-Brake systeem in de hiel zorgt voor ongekende grip bij een afdaling. Het eVent® waterdicht ademende membraam houdt tenslotte de voeten droog.