Teva contracteert pro-wakeboarder Lior Sofer en pro-wakeskater Dieter Humpsch

Lior Sofer
Lior Sofer
 • Lior Sofer
  Lior Sofer
  Lior Sofer
  Lior Sofer
 • Dieter Humpsch
  Dieter Humpsch
  Dieter Humpsch
  Dieter Humpsch

Teva® (een divisie van de Deckers Outdoor Corporation, NASDAQGS: DECK) voegt pro-wakeboarder Lior Sofer en pro-wakeskater Dieter Humpsch toe aan zijn team en verstevigt hiermee zijn positie in de wakeboard- en wakeskatewereld. De  samenwerkingen met Sofer en Humpsch zijn natuurlijke stappen voor het merk na de succesvolle lancering van zijn wakeskate schoen, de Gnarkosi, en een eigen wakeboardpark in Nederland, de Teva Blue Line.

Lior Sofer

Lior Sofer is opgegroeid in Rishon LeZion een stad onder de rook van Tel Aviv, waar hij op jonge leeftijd leerde wakeboarden. Inmiddels is de 27-jarige Israëliër uitgegroeid tot één van de beste wakeboarders ter wereld met een eerste plaats op de Europese kampioenschappen kabel wakeboarden in 2011. Lior gaat voor de komende twee jaar een partnership aan met het action-outdoormerk Teva. Zijn persoonlijkheid, toewijding, innovatieve vaarstijl en passie voor het wakeboarden maken het een perfecte combinatie. 

“I’m so happy with this partnership. It is such a great honor to be part of Teva and to have a big brand like Teva supporting me. I love their brand DNA, innovative products and fresh approach to everything they do” aldus Sofer. 

Dieter Humpsch

Dieter Humpsch is geboren in de stad Umhlanga Rocks aan de kust van KwaZula-Natal, Zuid-Afrika, en is bekend door zijn moeiteloze stijl van wakeskaten. In 2011 werd Humpsch nog geroemd als “meest verbeterde wakeskater” en hij blijft groeien met zijn progressieve wakeskatestijl op allerlei fronten. In zijn tweejarige commitment met Teva wordt Dieter ook betrokken in product development processen.

“Bru! I’m stoked to partner with a brand that is committed to the evolution of wake,” says Dieter Humpsch. “I got a peek at the new kicks coming out this summer and after that, my decision was easy.”

Barry Schmits, marketing manager van Teva: “Wij hebben altijd al een grote passie voor het wakeboarden en wakeskaten gehad en hebben deze passie in onze producten en initiatieven gestopt. Het voelt als een grote beloning voor al het harde werk van de afgelopen jaren dat Lior en Dieter voor ons hebben gekozen, in ons merk geloven en onze ambassadeurs willen zijn. We zijn apetrots.”

Sofer en Humpsch sluiten aan bij Teva’s gevestigde waketeam bestaande uit professionals Matt Hooker (V.S.), Matt Crowhurst (V.K.), Geert Nielen (NL), Sjors van de Kerkhof (NL) en Ricky Lukassen (NL).