Teva The List: Op zoek naar de beste avonturen

Zoektocht naar de beste outdoor verhalen van Nederland en België

The List
The List
 • The List
  The List
  The List
  The List
 • The List1
  The List1
  The List1
  The List1

Capelle, 19 april 2012 – “Door bronnen als Facebook, Twitter en alle ander social media laten veel mensen zich inspireren door anderen die verhalen, foto’s en video’s posten van een unieke belevenis. Maar ga er ook zelf op uit, beleef zelf die momenten en leef!” aldus Casper van Kalmthout, Teva team rider.  Dit is de essentie van Teva’s nieuwste campagne ‘The List’, één grote bucket list van verhalen en het bewijs dat je leeft.

Het bewijs dat je leeft

In elk huis liggen spullen die op het eerste gezicht niet van waarde zijn: een kapotte zonnebril, een steen van de Kilimanjaro of een potje pijnstillers dat je moest slikken na de val van je mountainbike. Voor anderen rommel, voor jou bewijs van een bijzonder verhaal. Met ‘The List’ nodigt Teva Nederland en België uit deze verhalen te delen, en daarmee iemand anders te inspireren om er op uit te gaan.

Win een onvergetelijk avontuur

Met een Facebookapplicatie (www.tevathelist.com) leg je vanaf 18 april 2012 jouw verhaal vast in je eigen ‘storyboard’ met jouw foto’s, items en tekst. Gedurende de campagneperiode (18 april tot 11 juni 2012) maken deelnemers kans op verschillende Teva prijzen en GoPro cams en zal het verhaal met de meeste stemmen de ultieme prijs winnen: het avontuur beleven van een van de andere top tien verhalen, waar ook ter wereld. Welke reis dat wordt ligt in de handen van een officiële jury, de team riders van Teva.

Fuse-Ion

De Fuse-Ion siert de campagne als nieuwste sneaker van Teva en beschikt over een  revolutionaire zool die bestaat uit Spider rubber en Jstep. Deze zool heeft kleine zuignapjes en zuigt zich hiermee vast aan de natte en gladde ondergrond. Op de schoen is ook een coating aangebracht genaamd Ion-Mask™, die ervoor zorgt dat water als kwik van de sneaker loopt. Innovaties die zich bewijzen wanneer je ze nodig hebt. De sneakers zijn verkrijgbaar voor €89,95. 

Media ondersteuning

De ‘The List’ campagne wordt opgezet in samenwerking met digitaal communicatiebureau Greenberry. Middels online, print en Out-Of-Home advertising wordt ‘The List’ en de Fuse-Ion ondersteund.