TomTom inruilactie helpt automobilisten in heel Europa bij het vermijden van files (België)

Automobilisten in heel Europa kunnen geld besparen op de nieuwste TomTom systemen met HD Traffic door hun oude navigatiesysteem in te ruilen

Gent, 24 mei 2011 - Vandaag lanceert TomTom een Europese inruilactie als onderdeel van de nieuwe internationale marketingcampagne. Automobilisten die hun oude navigatiesysteem - ongeacht het merk - inruilen voor een connected TomTom LIVE systeem kunnen _50 terug krijgen.
"Met onze inruilactie door heel Europa willen we meer mensen helpen de voordelen van connected navigatie met HD Traffic te ervaren," zegt Corinne Vigreux, Managing Director Consumer bij TomTom. "In ons Verkeersmanifest tonen we aan dat we belang hechten aan het verminderen van verkeersopstoppingen. Daarom stimuleren we automobilisten met deze inruilactie om TomTom HD Traffic te gaan gebruiken en om hun oude navigatiesysteem in te ruilen."
Tijdens de actie kunnen automobilisten hun oude navigatiesysteem, ongeacht merk of type, inruilen voor een TomTom systeem met de toonaangevende TomTom HD Traffic dienst. Met TomTom HD Traffic weten bestuurders precies hoe laat ze aankomen op bestemming en krijgen ze altijd de snelst mogelijke route om de files heen. TomTom HD Traffic levert iedere twee minuten nauwkeurige verkeersinformatie, dit is zo'n zeven keer meer dan elke andere aanbieder.
Bestuurders profiteren ook van de aanvullende LIVE Services, inclusief waarschuwingen voor vaste en mobiele flitsers en de intuïtieve Local Search die hen naar nuttige plaatsen als restaurants, hotels en winkels leidt.
Door het nieuwe TomTom toestel online te registreren en het oude navigatietoestel naar TomTom op te sturen, nemen consumenten deel aan de inruilactie. Na ontvangst wordt het retourbedrag binnen de dertig dagen teruggestort.
Voor meer informatie over de inruilactie en de Break Free campagne, bezoek www.tomtom.com/breakfreepromo.
Noot voor de redactie
Over de inruilactie
- De inruilactie is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Portugal, Zweden, Finland, Oostenrijk en Zwitserland.
- De inruilactie geldt voor klanten die een TomTom GO LIVE 1000 of GO LIVE 1005 hebben gekocht in de periode van 24 mei 2011 tot en met 31 juli 2011 in winkels, webshops of op www.tomtom.com.
- Onder voorbehoud van beschikbaarheid en de algemene voorwaarden.
Hoe kan je je geld terugclaimen
- Log in op www.tomtom.com/breakfreepromo om je te registreren.
- Stuur je oude navigatiesysteem op.
- Inruilen gaat door middel van terugvordering. Wanneer het oude navigatiesysteem is ontvangen en gecontroleerd, zal _50 binnen dertig dagen op de opgegeven rekening overgemaakt worden.