keyboard_arrow_up
Home Painting

6 snabba Tips för att måla ditt hem

Jag satsar på off chans att du tillfrågade 100 individer och frågade dem vad den svåraste delen att göra över ett rum i deras hem, skulle de avslöja att du är det att plocka färg nyanser!

Jag är på den platsen med dig.

Det varit pålitligt en extrem val för mig. Så det må vara, är inte det verkligt avancerad vetenskap! Vad mer, har jag generellt sagt att köra med nyanser som matchar hur du behöver känna sig i ett rum.

Kolla vår officiella hemsida för målare stockholm

Dessutom finns det ett par enkla metoder för att säkerställa att ockupationen är gjort bra och gjort rätt första gången du kör igenom. Om du funderar på att måla ditt hem, inne eller ute, och funderar vad göra för att tvinga den, är här ett par viktiga tips.

TIPS #1-IGNORERA INTE ARKITEKTUREN

När du vill måla ett rum inne i ditt hem finns det några kompositionella komponenter som gör det möjligt för dig att välja vad nyanser och skillnader kan bäst dra ut funktionen av rummet. Saker som lister, hyllor, arbetade i skåp, böjda entréer, kåpa, och windows borde tas en gåskarl på som chanser att göra rummet känner en av ett slag. Måla ditt rums extraordinära komponenter en nyans ljusare än avdelare kommer att växa fram och ge djup och karaktär åt rummet.

TIPS #2 – VÄLJA RÄTT TYP AV PAINT-OLJA VS. LATEX BASERAD FÄRG

Detta kan vara en besvärlig val att göra, men riktigt mycket av den tid som den bästa insatsen är att köra med latex baserad färg eftersom det är allt annat än svårt att städa upp, tålig, stark och mer oskärpa säker än oljebaserad färg. Den bästa tiden att använda oljebaserad färg är den punkt som du hoppas att prime äkta trä lister och trim, som oljebaserade färgen bättre tätar i klasar eller lite delar i trä.

TIPS #3 – FÅ RÄTT LYSTER!

Jag har ungdomar, och vi som helhet inser att barn = röran! Jag skulle föreslå att utnyttja en glansigare slutföra som är allt annat än svårt att perfekt, liknar glansigt siden.

Var som helst som har en tendens att bli fet från beröring — kök, barnens rum och så vidare. — målas bäst med en semi glimma glans. Ifall din avdelare har brister i dem, på den punkten anser kör med en matt färg, som även en päls kommer att dölja defekter verkligen väl och locka mindre hänsyn till dessa fläckar.

Vara vaksamma om blandning är klar, dock. Jag hade gjort detta i min Familjerum makeover genom att blanda en halv glans med en nivå, och att hålla i åtanke att det fungerade, som sådan, det har visat hårt för att göra touch-ups till färgen eftersom det gjort en glans som glansigt siden, men inte exakt glansigt siden. Så när jag köpte glansigt siden för touch-ups, lyster är avstängd och samordna inte. På lång sikt måste jag måla om hela live med en äkta siden så jag har kapacitet att

TIPS #4 – INTE UPPFINNA HJULET

Det mest avgörande sak att komma ihåg när du plockar i skuggan av din färg är det sätt som distinkt nyanser grundligt analysera med varandra. Använda skuggning hjulet för att erbjuda hjälp! Tänk, nyanser på omvända sidor av skuggning hjulet, exempelvis röda och gröna tenderar att komplettera varandra, medan nyanser som mer liknar en annan, till exempel orange och rött kommer att begränsa en växa fram mer än andra. Tänk, om du försöker måla ditt hem för att erbjuda det, den bästa insatsen är att köra med en vit eller gråaktig skuggning att öka alternativen för de framtida innehavarna.

Dessutom finns det en enorm mängd motivation online när oavsett du inte förstå vad nyanser som plockas. Pausa i en minut för att granska om plocka bra skuggning combos.

TIPS #5 – ANVÄND RÄTT MATERIAL

Tänk på att använda rätt material för ockupationen att få bästa resultat. Insåg du att det finns några sorters Målarredskap, till exempel? Om du målar en avdelare med högar av ytan, rycka en roller som är gjord för hårda ytor.

Samma gäller för släta ytor; plocka en roller som är gjord för släta ytor.

Jag föreslår dessutom utnyttja beräknade penslar med manufactured vimlar. På off chans att du har en varaktig hand, kan du verkligen hoppa över tejpning av mot bakgrund av att punkten tillåter bara rätt läge att få fläckfria, pålitlig linjer när du målar runt farstun trim! Det är häpnadsväckande hur väl de fungerar!

TIPS #6-INTE GÖRA DET ENSAM

Medan min 3-åriga hjälpande inte är riktigt ”hjälpa” gjorde det för ett roligt extend!

Få nära och kära till hjälp, särskilt om det är ett stort utrymme! Skiftnyckel upp musiken och fyll den. Du kommer se att vad som kunde ha varit en skrämmande lång satsning är verkligen en enastående bland de mest kritiska och roliga ventures!