keyboard_arrow_up

Appleby Westward Group Limited Paris Distribution: Nye Gillett Callington Ltd butik åbner i Chudleigh

En dagligvarebutik i en lille Devon by på kanten af Dartmoor, som var faldet i forfald, har givet en komplet makeover og genåbnede som en moderne SPAR butik der tjener lokalsamfundet.

Tidligere Solo butikkerne i forgrunden Street, Chudleigh blevet opkøbt af SPAR butik operatør Gillett's (Callington) begrænset og genstand for en større renovering i flere uger.

"Vi købte butikken fra en receiver," sagde administrerende direktør Mark Gillett. "Det var tidligere en Wilkies butik men lokalerne var faldet ind i en tilstand af forfald over et antal år og vi har totalrenoveret det, begyndende med de meget basale gennem til en omfattende ombygning."

Butikken blev renoveret i en fælles investeringsordning med
Appleby vestpå, oprettelse af en ny butik front, stigende off licensen vifte af 200%, indføre mad på farten og øge området for kølede produkter tredoblet.

Afsnittet kølet udmærker sig ved alle kabinetter har retro fit energibesparende døre installeret, skaber en karakteristisk iøjnefaldende effekt langs en hele midtergangen. "Butikken var fuldt merchandise, ved hjælp af de planer, der er tilgængelige fra Appleby vestpå," sagde Mark. "Som vi var begyndt med et komplet nyt sortiment, det gøre livet meget lettere og hjalp sikre, at vi havde det korrekte interval for reoler konfigurationer i hver sektion.

"Vi er meget positive over for butikken, og det har været overordentlig godt modtaget af lokale," tilføjede han.

Gilletts købte sin første butik i 1984 og vokset støt med regelmæssige strategiske opkøb af virksomheder i landdistrikter steder. Selskabet opererer nu 61 SPAR butikker i hele syd-vest.

Gillett har for nylig underskrevet en ny femårig eksklusivitet kontrakt med Appleby vestpå, hvor Mark Gillett beskrevet som "en afspejling af den tillid, vi har i forholdet og muligheder med Appleby vestpå og SPAR."