keyboard_arrow_up

Koyal Group Training Services, College kandidater bør overveje mulighederne

College kandidater bør overveje mulighederne for sygeforsikring

Devyn Bisson er en 22-årige Orange bosat om at opgradere fra Chapman University med en grad i film. Hun ved, hun bliver nødt til at tænke en sundhed, efter endt uddannelse, men ikke endnu.

"Det er den sidste ting, jeg kigger på," siger hun. "Jeg er langt mere optaget af hvordan jeg har tænkt mig at tjene penge."

Med graduering truende, har college studerende mange store spørgsmål står over for i de kommende måneder. De kan omfatte tilmelding til sygesikring, og modstående frister og endda bøder for bagude.

For Bisson, logge ind på hendes forældres sundhedsplan — noget millioner af unge voksne har fået lov til at gøre under den økonomisk overkommelig pleje Act — er ikke en mulighed, og hendes Nuværende job som en livredder i Huntington Beach ikke tilbyder sundhedsmæssige fordele.

Den studerende sygesikring politik hun nu får i skolen udløber denne sommer, efterlod hende uden dækning.

"Så vidt som hvad jeg har tænkt mig at købe, sundhedspleje" Bisson siger, "Jeg har ikke kigget på der."

Par folk kan lide at tænke på sygesikring indtil nødvendigt, og der kan især være sandt for college kandidater starter ud på egen hånd.

Åben tilmelding – den periode, hvor du kan tilmelde dig til en ny sundhedsplan — er nu officielt lukket, men mange college kandidater og andre stadig kan være stand til at købe forsikring.

Regeringen tilbyder flere undtagelser for folk til at tilmelde dig i løbet af året, selv efter tilmelding lukker.

Disse "kvalificerende begivenheder" omfatter fødsel eller adoption af et barn, ægteskab, skilsmisse, at miste støtteberettigelse på en forælders sundhedsplan ved at dreje 26, og flytte til et nyt område. Tabet af arbejdsbaseret forsikring, skolens forsikring eller Medi-Cal også tælle.

"Nu, åben tilmelding er overstået, der skal være en kvalificerende event, og at miste en studerende sundhedsplan er en sådan kvalificerende begivenhed," siger JoAnn Volk, seniorforsker med Georgetown University Health Policy Institute.

Ikke overraskende, oplever unge mennesker mere liv overgange, der giver mulighed for særlige tilmelding perioder end andre aldersgrupper, ifølge en nylig rapport fra unge Invincibles, en national organisation, som søger at repræsentere interesser af 18 - til 34-årige.

Vide, hvad der er tilgængeligt

Nye grads heldig har landet et job bør spørge om sygesikring på arbejdspladsen. De yngre end 26 kan bo eller føjes til en forælder sundhedsplan, hvis forældrene er enige om.

Forbrugerne i Californien kan shoppe dækket Californien, forsikring udveksling sat op under den økonomisk overkommelig pleje Act. Personer med indkomster under ca $45.000 om året kan kvalificere sig til skattelettelser, at hjælpe sænke deres omkostninger.

Kandidater tjene mindre end ca $16.000 årligt kan også være berettiget til Medi-Cal dækning.

Ikke straks

Du har 60 dage fra datoen for din kvalificerende event til at tilmelde sig en plan.

For eksempel, hvis Bissons studerende sundhedsplan slutter August 31, får hun indtil oktober 31 til at vælge og købe en ny politik.

Hvis hun ikke fuldføre processen i gang, bliver hun nødt til at vente til senere på året til at tilmelde sig en plan, der træder i kraft i 2015. Hun kan også nødt til at betale en bøde på sin føderale indkomstskatter næste år. Sanktioner beløbe sig til $95 eller 1% af hendes skattepligtige husstandsindkomst, der er størst.

Dem berettiget til Medi-Cal, kan dog tilmelde sig når som helst.