keyboard_arrow_up

Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Den sandwich generation: Sjonglering familieforpliktelser.

I en tid når din karriere er nå en topp og du ser fremover til egen pensjon, kan du finne deg selv i posisjonen til å måtte hjelpe barna med college kostnader samtidig som leter etter behov den aldrende foreldre. Presset i midten, du har sluttet seg til rekkene av den "sandwich generation ".

HVILKE UTFORDRINGER VIL DU MØTE?

·        Foreldrene dine møter noen av de samme utfordringene som du kan stå overfor nå: justere til et nytt liv som tom emballasje hekket og få reacquainted med hverandre som et par. Men har livet vokst enda mer komplisert de siste årene. Her er noe av det du kan forvente å møte som medlem av den sandwich generation i dag:

·        Dine foreldre kan trenger hjelp som de blir eldre. Høyere levestandard mener en økt levetid, og du må hjelpe foreldrene dine Forbered tilstrekkelig for fremtiden.

·        Hvis familien er små og vidt spredt, kan du ende opp som den primære omsorgspersonen for foreldrene dine.

·        Hvis du har forsinket å ha barna slik at du kan fokusere på karriere først, kan barna begynner college samtidig som foreldrene dine bli avhengig opp på du for støtte.

·        Du kan stå overfor utfordringer "boomerang barn" som har kommet hjem etter en skilsmisse eller jobb tap.

·        Som mange enkeltpersoner, kan du pådra seg gjeld i en enestående hastighet, overfor pension mangler og lurer på om fremtiden for trygd.

HVA KAN DU GJØRE FOR Å FORBEREDE FOR FREMTIDEN?

·        Holde nede en jobb og oppdra en familie i dagens verden er hardt nok uten å bekymre deg for å holde de tre-ledet monster av college, pensjon, og bekymringer om eldre foreldre i sjakk. Men hvis du tar noen tid nå å finne dine mål og arbeide med en fleksibel plan, vil du spare mye stress - og regning - i årene som kommer. Planlegging fremover gir deg sjansen til å ta hensyn til ønskene til hele familien og redusere fremtidige uenigheter med dine søsken over omsorg av foreldrene dine.

·        Her er noen måter du kan forberede nå for problemer du kan møte i fremtiden:

·        Begynne å spare for de stigende kostnadene ved høgskolen så snart som mulig.

·        Jobber hardt for å kontrollere din gjeld. Avdrag gjeld (bil betalinger, kredittkort, personlige lån, college lån, etc.) skulle utgjøre mer enn 20 prosent av take - home betaling.

·        Se gjennom dine finansielle mål regelmessig, og endre din finansielle plan som er nødvendig for å imøtekomme en uforutsett hendelse, som en karriere endre eller sykdom forelder.

·        Invest i din egen framtid ved å sette så mye som mulig til en avgang plan, der innsparinger (som kan samsvare av din arbeidsgiver) vokse skatt utsatt før du pensjonere.

·        Oppmuntre realistiske forventninger blant barna; deres ønske om å delta på en dyr college legger til stress hvis du ikke har råd til det.

·        Snakke med foreldrene dine om bestemmelsene de har gjort for fremtiden. Har de langsiktig omsorg forsikring? Tilstrekkelig pensjon inntekt? Lær hvor alle dokumentene og få en liste over fagfolk og venner de avhengige for råd og støtte.

OMSORG FOR DIN FORELDRE

Mye avhenger av om en forelder lever med deg eller ut av byen. Hvis dine foreldre bor et stykke unna, har du ansvaret for å overvåke sin velferd langveis fra. Daglig telefonsamtaler kan være tidkrevende, og måtte stole på dine foreldres støttenettverk kan være frustrerende. Reise til dine foreldres hjem kan være dyrt, og du kan bekymre deg å være borte fra familien. For å redusere stress, kan du prøve å involvere søsken (Hvis du har) i jakt etter mor eller far, også. Hvis foreldrene dine behov er stor nok, bør du også vurdere å ansette en profesjonell geriatrisk omsorg manager som kan hjelpe overvåke dine foreldres omsorg og henvise deg til samfunnet ressursene dine foreldre trenger.

Etter hvert skjønt, kan du bestemme at dine foreldre trenger å flytte sammen med deg. Hvis dette skjer, bør du huske på følgende punkter:

·        Dele dine forventninger på forhånd; en forelder vil i din husholdning og kan være glad for å ta på seg noe ansvar

·        Huske på at dine foreldre trenger et eget rom og telefon for plass og privatliv.

·        Kontakt lokale, sivile og religiøse organisasjoner å finne ut om programmer som vil innebære din overordnede i samfunnet.

·        Prøv å arbeide med andre familiemedlemmer og få dem til å hjelpe ut, kanskje ved å tilby midlertidig omsorg for foreldrene dine hvis du må ta en sårt tiltrengt pause.

·        Støttende av barna - de prøver å justere, også være sympatisk. Fortelle ærlig om fordeler og ulemper med å ha en besteforelder i huset. Be dem om å ta ansvar for bestemte oppgaver, men ikke krever dem til å være omsorgspersoner.