keyboard_arrow_up

ABCs af finansiel støtte - Financial Advisory Abney Associates

Disse dage, er det svært at tale om college uden at nævne finansiel støtte. Men denne parring er ikke et ægteskab af kærlighed, men en nødvendighed. I mange tilfælde kan finansielle støtte være den afgørende faktor, om dit barn deltager i kollegiet af hans eller hendes valg eller selv deltager college overhovedet. Det er derfor det er vigtigt at udvikle en grundlæggende forståelse af finansiel støtte, før dit barn gælder for college. Uden denne viden, kan du have problemer med at forstå processen med at støtte bestemmelse, udfylder korrekt støtteansøgningerne og sammenligne de finansielle støtte awards, at dit barn får.

Men lad os se det i øjnene. Finansiel støtte oplysninger er nok ikke på nogens top ti liste over sengetid læsestof. Det kan være en skræmmende og forvirrende emne. Der er forskellige typer, forskellige kilder og forskellige formler for at vurdere dit barns støtteberettigelse. Her er nogle af de grundlæggende funktioner til at hjælpe dig i gang.

HVAD ER FINANSIEL STØTTE?

Finansiel støtte er penge distribueres primært af den føderale regering og gymnasier i form af lån, tilskud, stipendier eller arbejde jobs. En elev kan modtage både Forbundsrepublikken og college støtte.

Legater og stipendier er mere gunstige end lån, fordi de ikke behøver at være tilbagebetalt--de er gratis penge. I et arbejde program virker dit barn for et bestemt antal timer pr. uge (enten tændt eller slukket campus) for at tjene penge til college udgifter. Naturligvis, en ideel finansielle bistandspakke vil indeholde flere legater og stipendier end lån.

BEHOV-BASED AID VS. FORDEL STØTTEN

Finansiel støtte kan yderligere opdeles i to kategorier--behov-baseret støtte, som er baseret på dit barns finansielle behov; og fortjener støtte, som er tildelt i henhold til dit barns akademiske, atletisk, musikalsk eller kunstnerisk fortjeneste.

Størstedelen af finansielle bistand er behovet-baseret støtte. Dog i de seneste år, har fortjener støtte gjort et comeback som gymnasier (især private gymnasier) bruge gunstige merit hjælpepakker til at lokke de bedste og dygtigste studerende til deres universiteter, uanset deres finansielle behov. Dog tilgængeligheden af fordel støtten har tendens til at svinge fra år til år som gymnasier beslutte, hvor meget af deres donationer til at bruge, samt hvilke specifikke akademiske og somme programmer de vil målrette.

KILDER TIL FORDEL STØTTEN

Det bedste sted at lede efter fordel støtten er på gymnasier, dit barn ansøger til. Er college tilbyder ethvert tilskud eller stipendier til akademiske, atletisk, musikalsk eller andre evner? Hvis ja, hvad er ansøgningsproceduren? College guidebøger og individuelle college websteder kan give dig en idé om, hvor meget merit støtte (som en procentdel af en generel studerende samlet støttepakke) hvert kollegium har ydet i tidligere år.

Udover colleges, en bred vifte af private og offentlige virksomheder tilbyder foreninger og fonde merit stipendier og tilskud. Mange har specifikke støtteberettigelseskriterier. I fortiden, kan sigtning gennem mulighederne være en skræmmende opgave. Nu er der hjemmesider, hvor dit barn kan indtaste hans eller hendes baggrund, evner og interesser og modtage (gratis) en tilsvarende liste over potentielle stipendier. Så er det til dit barn til at opfylde de forskellige ansøgningsfrister. Men selv om denne avenue er bestemt værd at undersøge, sådan forskning (og efterfølgende arbejde for at fuldføre alle programmer) bør ikke komme på bekostning af forskning og ansøger om mere fælles behov-baseret finansiel støtte og/eller college fortjener støtte.