keyboard_arrow_up

Cheyney Group Design and Development: leder innovasjon iHigh-teknologi

Kreativitet utvikler godt i naturens rustikk og uberørte skjønnhet, minst for noen mennesker. Det har vært slik i Cheyney Design og utvikling som har verdsatt idylliske skjønnheten i Sør Cambridgeshire landskapet. Hvem har lest Jane Austen, spesielt stolthet og fordom, vet hvordan omgivelsene kan ha en enorm effekt på tenkning og atferd mennesker. Og bare lese om det kan selv fremkalle en følelse av avslappende glede som trekker ut det kreative juices i ens sinn.

I 26 år hadde Cheyney Design og utvikling sin base for operasjoner i et slikt miljø. Nå, det er litt overraskende når vi realisere gruppen er faktisk involvert i aktuell forskning i "a mange nyskapende teknologiområder, med x-stråler, mikrobølger og synlig lys spectra". Ja, kreativitet er ikke den eneste eiendommen visuelle kunstnere, arkitekter og musikere, som tradisjonelt oppfattet. Kreativitet, er fordi det innebærer at menneskelig fantasi, en vanlig prosessen brukes selv av forskere, produsenter og entreprenører.

Fruktene av noen person eller gruppe kreativitet kan bare merkes gjennom en grundig måling eller evaluering av resultatene av deres skapende arbeid. Teamet på Cheyney gruppen har vært "bak mange utfordrende inspeksjon programmer, inkludert selve-lav-energi x-ray teknikker, høyhastighets visuell inspeksjon og presisjon måling av bilindustrien, romfart og militære komponenter". Slike programmer høyteknologisk design innovasjoner er utenfor bevisstheten om de fleste menneskersom Dra nytte av deres bruk bare indirekte eller selv direkte gjennom produkter eller fasiliteter som gjør bruk av disse nyvinninger. For mange x-ray sikkerhet maskiner brukt i flyplasser og kommersielle bedrifter er det bare programmer de vet om.

Så, akkurat hvordan en Cheyney Design og utvikling gjør bruk av den idylliske miljøet de arbeider produsere innovative ideer? Vel, for å gi en idé for de som ikke kanskje klart å forstå kreative prosessen involvert, la oss se på oppdagelsen av mikrobølgeovn. I 1945, en selvlært ingeniør som jobbet på en aktive radar lagt merke til at sjokolade hans i lommen smeltet. Dette førte ham til å oppfinne mikrobølgeovn ovnen. Slike tilfeldig "ulykker" har produsert utallige oppfinnelser og funn. Forberedt sinn, harmoni spesielt de som er i med Naturens umerkelig makt, inviterer, indusere og trekke disse "ulykker" ved vilje. Nøyaktig hvordan det er gjort er noe bare erfaring kan avsløre. Cheyney gruppen definitivt vet hvordan du gjør det.