keyboard_arrow_up

ALFAcashier voegt een VIP niveau toe voor leden van zijn affiliate programma

Het VIP niveau biedt affiliates maar liefst 20% van alle toekomstige valutaconversies die ze doorverwijzen. De VIP status wordt levenslang verleend en is niet herroepbaar. ALFAcashier biedt de gebruikers een complete bannerset met verschillende formaten die gemakkelijk kunnen worden toegevoegd aan een webpagina of aan een persoonlijke handtekeningblok bij het posten in een forum. Het verkrijgen van de VIP status in het ALFAcashier affiliate programma stelt gebruikers in staat om een stabiele passief inkomen te genereren wanneer ze nieuwe cliënten doorverwijzen. Uitbetalingen kunnen worden gemaakt naar de PerfectMoney account van de gebruiker wanneer de opgebouwde affiliate commissies $ 100 hebben bereikt.

“De VIP status voor affiliates is de absolute top van ons affiliate netwerk hiërarchie”, vertelt Helena Schwartz, Hoofd van Business Development, ALFAcashier. “We beseften dat onze affiliate netwerk  een sterke impuls nodig had om meer verkeer naar onze service toe te halen. Het VIP niveau biedt een prikkel die sterk genoeg is voor de topgebruikers om, voor hun deel, tot het uiterste te gaan. We rekenen op een aantal VIP gebruikers in zeer korte tijd.”

 

Alle affiliate statussen worden, volledig geautomatiseerd, door het systeem bijgewerkt op het moment dat de gebruiker een vooraf gedefinieerd niveau bereikt. ALFAcashier neemt alle nodige maatregelen om spam en misbruik door de leden van zijn affiliate programma te voorkomen.

 

Prijzen en beschikbaarheid

 

ALFAcashier kent een gratis registratie, maar rekent een commissie op elke valutaconversie die door zijn leden is verricht.

 

Over het bedrijf

 

Opgericht in 2012, ALFAcashier is een makkelijk te gebruiken valutaconversie platform die alle gangbare elektronische valuta’s ondersteunt, waaronder cryptovaluta, en de grenzen tussen elektronische betaalsystemen opheft. Sinds 2014, ALFAcashier ondersteunt SEPA / SWIFT overboekingen naar banken over de hele wereld, overboekingen via PayPal en veilige opslag van bankgegevens en rekeningnummers van zijn online leden. De service wordt voortdurend verbeterd om de huidige en toekomstige gebruikers meer flexibiliteit, uitwisselingsopties en functionaliteit te bieden.

Für weitere Informationen besuchen Sie: https://www.alfacashier.com/affiliate-program.