keyboard_arrow_up

Teva breidt Hike-collectie uit

Capelle a/d IJssel, 17 januari 2013 – Dit najaar staat er een wervelwind aan wandelschoenen van Teva op je te wachten met de Kimtah-serie. Stijlen waarmee je naar buiten wilt gaan om flinke passen te maken op je favoriete route of gewoon een blokje om. Maar bovenal stijlen waarover je jezelf geen zorgen hoeft te maken over comfort en daarom al het moois van het najaar in je opneemt.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over comfort omdat de Kimtah is gebouwd met een bredere voorvoet dan de meeste andere wandelschoenen. Tenen hebben daardoor alle ruimte voor beweging en dat is erg fijn tijdens een frisse herfstwandeling. Natuurlijk zijn andere typische kenmerken voor een goede wandelschoen ook inbegrepen. Vandaar dat de schoenen op een Spider365 Rubber zool staan die allerlei ondergronden de baas is. Ook ruige paden worden met gemak overwonnen, want de Shoc Pad beschermt je voor alle oneffenheden onderweg en zorgt voor een comfortabele wandeling. De Kimtah-serie is voorzien van een eVent® membraan en dat zorgt ervoor dat de voeten droog blijven tijdens een regenbui. Daarnaast heeft eVent® ook een ademende werking en blijven de voeten ook nog eens fris.

De Kimtah collectie bestaat uit heren- en damesmodellen met leren en/of mesh uppers en varieren in prijs van € 119,95 tot € 139,95.