keyboard_arrow_up

Gode priser på gulvafslibning

Bedste gulvafslibning priser får du her

En gulvafhøvling går meget i dybden

Modsat gulvafslibning er gulvafhøvling en meget grov og ekstrem måde at renovere trægulve. I stedet for at bruge sandpapir som ved en gulvafslibning bruges der her klinger (små knive) som skræller den øverste overflade.  Ved en gulvafhøvling opstår der høvlspåner hvorimod affaldet ved gulvafslibning er slibestøv.

Hvad er en gulvafhøvling?

Ved en gulvafhøvling skræller vi 2 – 4 mm af selve gulvoverfladen, hvorefter der foretages en afslibning for at få den rette finish. Der efterslibes med en meget fin sandpapir så der fremkommer en blød og behagelig overflade. Efter en gulvafhøvling og gulvafslibning påføres en gulvbehandling:

• Oliebehandling
• Lakbehandling
• Sæbebehandling
• Ludbehandling
• Voksbehandling

De mange muligheder for efterbehandling giver dig mulighed for at få et trægulv lige efter dit ønske.

TIPS: Lad altid en fagmand udføre gulvafhøvling.  Uden den nødvendige erfaring bliver gulvet ødelagt. 

Har du et meget slidt trægulv så giv ikke op

Uanset gulvets stand og beskaffenhed, så findes der næsten altid en løsning. Selv meget slidte og ramponerede trægulve kan blive som nye med en gulvafhøvling og efterbehandling. Vi har ofte haft kunder som har givet op og faktisk taget en beslutning om at anskaffe et helt nyt gulv, men som i sidste øjeblik gjort brug af en gulvafhøvling.  Og overraskelsen har været stor alle gangene, med flotte og næsten nye gulve som resultat. Og der er ikke noget flottere end et gammelt nyafhøvlet trægulv.

Tag: http://gulvnet.dk/tag/www-aalborg-gulvafhoevling-dk/